Om Ecoround Webbyrå

EcoRound är en webbyrå baserad i Stockholm med ett simpelt mål; att skapa hemsidor & andra webb-produkter med ett rimligt pris vilket i slutändan resulterar med en nöjd och kund och en professionell hemsida som lockar fler kunder.

Vi specieliserar oss på snygga designer och väl fungerande hemsidor som ger bättre resultat på sökmotorer. Vi erbjuder den mesta hjälpen när det kommer till digital marknadsföring inom webben.

Vi är godkända för F-skattsedel!

vad vi kan göra

Vi har flera års erfarenhet inom webbdesign och utveckling. Vi är även duktiga inom projektledning när det kommer till webben.

När vi bygger systemet åt våra kunder tänker vi väldigt mycket på användarvänlighet. Vi vill att, vem kunden än är, ska kunna utnyttja samtliga funktioner som finns tillgängliga utan att det ska vara ett problem att hitta och/eller använda.

Frågor om systemen vi kan bygga? »

Vi har även kunskap inom mobilappar. Vi kan bygga grundläggande mobilappar som kan underlätta jobbet för ditt företag.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för sorts mobilappar? Kontakta gärna oss!

erfarenhet

Vi har ca. 8 års erfarenhet av webbdesign och webbutveckling. Men vi har totalt runt 10 års erfarenhet inom programmering och problemlösning.

Företagets ägare samt utvecklingsledare har sedan ung ålder programmerat massvis av diverse projekt; från appar och mjukvara, till TV- & datorspel.