Tjänster

Vi har kunskap inom de mest använda programmeringsspråken inom webben. HTML, CSS, Java & PhP är några utav de mest använda språken.

Responsiv design

Så för något år sedan var det en norm att man hade en sida för datorer, och en separat sida för besökare som kollade via sin mobil eller surfplatta. Tack gode gud så kom tekniken fram med "Responsiv Design". Detta innebär att allting samlas på en och samma sida, då hemsidan anpassar sin stil beroende på din skärmstorlek!

Detta underlättade det mesta, då det nu endast är en sida man behöver underhålla och ha koll på istället för två olika.

En responsiv design på hemsidan är något jag kan göra under skapandet av er sida! Det är ju ändå något som nästan är förväntat att finnaspå en ny hemside-design i dagens läge!

Snygg och modern webbdesign

Vi är duktiga inom design av hemsidor, tack vare vår långa erfarenhet. Vi använder främst Adobe's Photoshop för att skapa en prototyp av designen, som vi senare förvandlar till kod till er hemsida.

Serverhosting & Domän

Vi kan även ta hand om er serverhosting för hemsidan genom en server som ligger inne i Stockholm! Har ni inte ett domän så löser vi det med, såvida ni inte vill fixa det på ett annat vis. Allt är flexibelt! Har ni redan domän och server så får ni (ifall ni vill) självklart hosta dom själva. Annars kan vi snabbt & enkelt flytta dom till oss.

Våra servrar drivs av Windows Server 2012 och har ett bra DDoS-skydd.

SSL kryptering

När du beställt en skräddarsydd hemsida från oss, bjuder vi på första året av ett SSL-certifikat! Ett SSL-certifikat innebär att er hemsida kommer ha ett grönt lås vid adressfältet, vilket innebär att sidan ser mer professionell ut och säkrare.

Exempel:

Ett SSL-certifikats egentliga uppgift är att kryptera trafiken mellan besökaren och servern, vilket gör all trafik säker ifall en attack skulle hända.

En hemsida som har ett SSL certifikat har tillgång att använda https som adress-prefix.

Certifikatet som ingår utfärdas av Rapid-SSL.

Man kan även be om uppgradering av certifikatet. Det finns två olika uppgraderingar:

  • Wildcard: Ett certifikat som även gäller på sub-domäner.
  • Extended Validation: Ett certifikat som inte bara visar texten Säkert vid adressfältet, utan visar också företagets namn. Något som visar besökaren att hemsidan är verifierat att den tillhör erat företag.

Händelseförlopp

Från att ni kontaktar oss till att vi lanserar er hemsida. Detta är en grundläggande lista på hur hela processen för vårat samarbete ser ut!

Möte: Vi pratar via telefon/skype/mail/möte om vad det är just ni söker för sorts hemsida, vad vi kan göra åt er samt vad er budget är.

Estimat: Jag återkommer någon dag efter vårat samtal med ett estimat på vad kostnaden kommer bli individuellt på varje punkts som ni får kolla igenom.

Prototyp: Efter vi fått ert godkännande om kostnaden och tiden, så skapar vi en prototyp som visar på ett ungefär hur det kommer bli. Finns det något man vill ändra så är det nu vi löser det! Självklart går allting att ändra senare, men det är viktigt att allting ser bra ut för er under prototypen då det är viktigt hur er sida ser ut vid lansering.

Utveckling: Det är nu vi gömmer oss i vår programmerings-grotta och nördar rejält med utvecklingen och kodningen av er hemsida! Ni får självklart följa förloppet live då ni har åtkomst till sidan under hela processen, vilket gör det enkelt för er att se något som ni inte gillar och berättar för oss så vi kan lösa det. Det är ju ändå er hemsida.

Lansering! När hemsidan är färdiggjord kommer jag kontakta er och berätta att den är färdig för lansering. När ni anser att sidan är som ni vill ha den så öppnar vi den för allmänheten och allting är klart! Det är även nu vi fakturerar er för hemsidan.